Dâmboviţa: Elevi cu rezultate la competiţiile şcolare, premiaţi de Centrul de Excelență

Dâmboviţa: Elevi cu rezultate la competiţiile şcolare, premiaţi de Centrul de Excelență

Centrul de Excelenţă Dâmboviţa a premiat, joi, elevii cu rezultate bune la competiţiile şcolare. Evenimentul a avut loc în sala amfiteatru a Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

„Aproape 200 de elevi au fost chemați pe scenă pentru a fi felicitați, în urma performanțelor lor din acest an școlar, în cadrul manifestării organizate de Inspectoratul Școlar Județean și Centrul de Excelență Dâmbovița (…). Reprezentați ai unor asociații care funcționează pe lângă instituțiile de învățământ au oferit premii în bani elevilor care au ocupat primele locuri la competițiile școlare. Asociația Carabella l-a premiat pe Victor Trandafir, elev în clasa a IX-a, pentru rezultatele obținute la olimpiadele de securitate cibernetică și TIC. Asociația Părinților Cantacuzini a recompensat-o pe eleva Maria Diana  Diaconu (clasa a IX-a) pentru rezultatele obținute la olimpiada de limba engleză, Concursul Național „Speack Out” și Concursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”. Asociația de Părinți „Vladimir Streinu Junior 13” le-a oferit premii elevilor Iulian Petrișor Dumitru și Andrei Victor Iordache pentru rezultatele la Olimpiada Națională de Geografie, iar Asociația de părinți de la Colegiul Economic „Ion Ghica” elevului Patrick Eva pentru premiul I la Youth Business Summit”, se arată într-un comunicat al Centrului de Excelență Dâmbovița.

Centrul de Excelență Dâmbovița încheie, în această perioadă, cel de-al treilea an de activitate, zeci de profesori lectori și profesori voluntari oferind sprijin elevilor care doresc să performeze la olimpiadele și concursurile școlare din calendarul Ministerului Educației.

error: Conţinut protejat !!