Opt blocuri ANL se construiesc la Titu

Opt blocuri ANL se construiesc la Titu

Opt blocuri ANL se construiesc la Titu, judeţul Dâmboviţa. Sunt construcţii P+2+mansardă, în total 56 de apartamente.

”E un demers comun pe care l-am purtat, în calitate de președinte al consiliului județean, alături de deputatul de colegiu – Ionuț Săvoiu, și de reprezentanții administrației locale din Titu – primarul Traian Niculae și viceprimarul Vlad Oprea”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Programul de construcţii locuinţe pentru tineri, apartamentele ANL, destinate închirierii se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care nu îşi permit să cumpere sau să închirieze o locuinţă de pe piaţa liberă.

Locuinţele pentru tineri sunt construite prin ANL şi după finalizarea lucrărilor sunt predate primăriilor în vederea repartizării. De asemenea tinerii care au împlinit 35 de ani pot primi repartiţii în cel mult un an de la împlinirea vârstei.

”Terenurile pe care se construiesc locuintele în regim de închiriere şi utilităţile sunt asigurate de către primării. Locuinţele pentru tineri pot fi cumpărate după o perioadă de închiriere de minim un an”, se arată pe anl.ro.

error: Conţinut protejat !!