Târgovişte: Şofer de 18 ani amendat, după ce imaginile în care conducea pe contrasens într-un giratoriu au devenit virale

Târgovişte: Şofer de 18 ani amendat, după ce imaginile în care conducea pe contrasens într-un giratoriu au devenit virale

Un şofer de 18 ani a fost amendat de poliţişti, după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini în care conducea pe contrasens într-un giratoriu din Târgovişte, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

„Având în vedere imaginile video care au fost publicate pe o reţea de socializare în care un conducător auto circulă pe sensul opus de mers, în proximitatea unui sens giratoriu de pe raza municipiului Târgovişte, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: la data de 2 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au identificat conducătorul auto care apare în imaginile video, respectiv un tânăr de 18 ani, din I.L. Caragiale, care, la data de 29 iunie a.c., ar fi condus autoturismul, pe bulevardul I.C. Brătianu, pe sensul opus de mers”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 990 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

error: Conţinut protejat !!