Site icon stiriDB

Zoran Terzic – noul antrenor al echipei de volei CSM Targoviste!

Zoran Terzic

Incepand de luni, 4 ianuarie 2016, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Targoviste va fi pregatita de tehnicianul sarb Zoran Terzic. Acordul dintre CSM si tehnicianul sarb este valabil pana la finele actualului sezon competitional.

Zoran Terzic este considerat unul dintre cei mai mari specialisti din voleiul european si de-a lungul carierei sale a mai condus formatii din Romania precum Metal Galati, Medicina Tg. Mures si Dinamo Bucuresti. Cu Metal Galati,  Zoran Terzic a cucerit patru titluri nationale si a evoluat in Champions League. Terzic este actualul selectioner al primei reprezentative a Serbiei, vicecampioana mondiala in exercitiu si fosta campioana a Europei.

Pe langa acordul cu Zoran Terzic, CS Municipal Targoviste a mai reusit sa achizitioneze si trei jucatoare, care se vor alatura actualului lot existent.

Clubul Sportiv Municipal Targoviste si antrenorii Stefano Micoli si Antonio D’Ambrosio au incheiat, pe cale amiabila, colaborarea, conducerea CSM dorind astfel sa le multumeasca celor doi pentru activitatea depusa in cadrul clubului. [csmtargoviste.ro]