Site icon stiriDB

#ZiuaPersoanelorVârstnice Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan: Le sunt infinit recunoscător persoanelor vârstnice

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a transmis un mesaj de Ziua Persoanelor Vârstnice, în care subliniază că şe este recunoscătoar persoanelor vârstnice, în principal pentru modelele de viaţă pe care le reprezintă.

„Ne raportăm la ei drept seniori ai comunității, cu bună-credință, înțelegere, dragoste. Am făcut eforturi pentru a schimba mentalități, feluri de integrare, să înțelegem că sunt valoroși pentru societate, că suntem noi cei norocoși să-i avem alături și să știm să culegem din înțelepciunea și experiența lor de viață. Dacă știm. Eu însumi mi-am construit drumul în viață, cariera, cu ochii către astfel de oameni. Și le sunt infinit recunoscător Persoanelor Vârstnice de pretutindeni pentru ceea ce au făcut și, mai ales, pentru modelul pe care ni-l oferă, astăzi, nouă și copiilor noștri”, a transmis primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.