Ziua Ocniţei, de Sf. Maria Mică (foto)

Ziua Ocniţei, de Sf. Maria Mică (foto)

Spectacol de muzică populară şi un bâlci au fost manifestările, de luni, de Ziua comunei dâmboviţene Ocniţa.

ipp

”Vă urez multă sănătate tuturor Măriilor, Marinilor. Profit de ocazia de astăzi să vă anunţ că recent au fost realizate nişte obiective importante la nivel de comună: se continuă asfaltarea drumurilor locale, am achiziţionat, zilele trecute, cu sprijinul Guvernului şi al domnului preşedinte (Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa, n.r.) un microbuz, cum am promis de şase ani, pentru transportul elevilor, s-a organizat şi procedura de achiziţie la un autogreder, avem grădiniţa care se va finaliza. Şi toate aceste proiecte pe care noi le avem în desfăşurare nu le putem realiza fără sprijinul domnului preşedinte Adrian Ţuţuianu”, a spus primarul din Ocniţa, Viorel Cismaru.

ipp

Urcat pe scenă alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, primarul PDL din Ocniţa a anunţat că a trecut la PSD.

”Ca o informare politică, pentru că alţii m-or judeca cum m-or judeca, pentru binele comunităţii astăzi, cu aprobarea şi la propunerea domnului preşedinte, sunt membru PSD”, a spus primarul din Ocniţa, Viorel Cismaru.

Anunţul acestuia a fost primit cu aplauze de către cei prezenţi.

ipp

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a urat ”la mulţi ani!” celor care îşi serbează de Sf. Maria onomastica, precum şi locuitorilor din Ocniţa.

”Mai întâi de toate vreau să vă spun bine v-am găsit, v-am salutat pe cât de mulţi am putut dintre dumneavoastră. Este o mare bucurie să fiu alături de dumneavoastră astăzi la o sărbătoare mare a creştinătăţii, Sfânta Maria Mică. Avem astăzi câteva zile de localităţi, printre care şi Ocniţa. Vreau să vă spun că am venit aici din preţuire pentru dumneavoastră, am venit să vă spun că încet şi cu răbdare facem tot ce am propus în anii anteriori, am continuat, vom continua. Domnul primar v-a spus care ne sunt obiectivele imediate: finalizarea grădiniţei, finalizarea asfaltării, autogreder pentru localitate, am asigurat pentru copii microbuzul şcolar săptămâna trecută, am adus 17 microbuze în judeţ pentru 17 comune, mai aducem pentru încă 10 în următoarea lună de zile”, a spus Ţuţuianu.

ipp

Acesta a adăugat că se va realiza un proiect pentru atragerea de fonduri europene pentru realizarea canalizării în comună.

”Pe exerciţiul financiar 2014-2020 vom intra şi cu, cea mai grea de rezolvat din punct de vedere financiar, canalizarea comunei. Rugămintea e să aveţi încredere în mine, mă bucur că domnul primar cu mai mulţi din echipa dânsului au venit alături de noi”, a adăugat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

ipp

error: Conţinut protejat !!