Site icon stiriDB

#ZileleCetăţii2024 Târgovişte, mesaj primar Daniel Cristian Stan: La mulţi ani! Sărbătoarea e a voastră!

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, a adresat un mesaj de Zilele Cetăţii Târgovişte, a urat la mulţi ani, a spus că sărbătoarea este a târgoviştenilor şi a transmis că ziua oraşului, 8 septembrie, este un moment de bucurie pentru toţi locuitorii, dar şi pentru cei veniţi în vizită aici.

La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, târgovișteni!

Zilele Cetății înseamnă aducerea împreună a tuturor târgoviștenilor, a prietenilor, oaspeților și celor care, deopotrivă, prețuiesc aceste locuri și le descoperă continuu. O stare de spirit aparte, care se împărtășește între prieteni, vecini de cartier, bunici și copii, târgovișteni de toate profesiile și cu toate pasiunile. Concitadini care, oricât de diferiți ar fi, iubesc acest oraș, îl ocrotesc și-l respectă. O bucurie molipsitoare!

Am fost în mijlocul comunității în aceste zile, pe parcursul tuturor evenimentelor, și m-am încărcat cu energia oamenilor. Oameni buni, modești, decenți, care se mândresc cu orașul lor și-l „vorbesc” de bine oaspeților. Care văd transformările din ultimii ani și participă la evoluția constantă a acestei dezvoltări.

O dezvoltare pe care noi, cei ce suntem în fața dumneavoastră, ne-am asumat-o și pe care suntem îndatorați s-o înfăptuim. Târgoviștea este oferită, astăzi, drept exemplu de oportunități și dezvoltare urbană, ne-am construit imaginea unui oraș curat, îngrijit, ofertant din punct de vedere economic și turistic, păstrător al istoriei, cu străzi decente, școli și grădinițe moderne, locuri de joacă și parcuri frumoase.

E un parcurs care a început acum câțiva ani și pe care îl vedem la fiecare pas. Acest drum descrie o poveste de succes pentru care vă mulțumesc. Începând cu echipa executivă și administrativă care mă ajută, colegii din Consiliul Local Municipal, partenerii instituționali, investitorii care aleg orașul nostru pentru proiecte pe termen lung. Iar deasupra tuturor, drept chezășie că lucrurile se fac temeinic, eroii acestei povești sunt târgoviștenii simpli, cu familiile lor, prietenii lor, poveștile lor de viață și încrederea în viitor.

Vă mulțumesc tuturor! Sărbătoarea este a voastră!