Zilele Judeţului Dâmboviţa, 31 mai- 4 iunie: Concerte, întreceri sportive, acţiuni în întreg judeţul

Concerte, târguri tradiţionale şi meşteşugăreşti, întreceri sportive vor avea loc în Dâmboviţa, în perioada 31 mai – 4 iunie, de Zilele Judeţului Dâmboviţa, a anunţat, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Cele mai multe dintre manifestări vor fi ţinute la Curtea Domnească din Târgovişte. La Palatul Brâncovenesc de la Potlogi va avea loc şedinţa festivă a consiliului judeţean, pe 31 mai. În cadrul manifestărilor va fi organizată şi o Gală de excelenţă, vor fi spectacole de teatru, de operetă, iar pe 1 iunie vor fi mai multe activităţi dedicate Zilei Copiilor.

„Va fi redeschis Muzeul Scriitorilor din Târgovişte, după cum ştiţi este în reabilitare. La Potlogi va avea loc rânduiala ospeţelor domneşti în timpul lui Brâncoveanu. Zilele Judeţului Dâmboviţa este un eveniment aflat la a doua ediţie. Vrem să promovăm din toate punctele de vedere judeţul, al culturii, al tradiţiilor, al istoriei”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

În perioada 31 mai – 4 iunie vor fi organizate turnee de tenis de câmp, fotbal, tenis cu piciorul, baschet 3×3, precum şi un meci demonstrativ de fotbal între echipa CJ Dâmboviţa şi echipa primarilor din judeţ.

„Timp de 5 zile, Consiliul Judeţean Dâmboviţa vă invită la Curtea Domnească din Târgovişte. Aici, vor urca pe scenă nume sonore ale muzicii româneşti: Smiley, Andra, Ştefan Bănică Jr., Fuego, Trooper, dar se vor desfăşura şi evenimente cultural artistice, târguri tradiţionale şi meşteşugăreşti. De asemenea, sunt organizate competiţii sportive şi evenimente artistice în mai multe localităţi din judeţul nostru. Este un bun prilej de a sărbători împreună judeţul Dâmboviţa şi de a ne bucura împreună de bogata noastră moştenire culturală, Zilele Judeţului Dâmboviţa fiind, în acelaşi timp, încă un mod prin care promovăm imaginea unui loc în care s-au scris pagini importante ale istoriei naţionale”, a mai anunţat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

 Concertele principale vor fi:

-Fuego și Orchestra Populară „Chindia” (2 iunie)

-Ștefan Bănică Jr. și Trooper (3 iunie)

-Andra și Smiley (4 iunie)

error: Conţinut protejat !!