Site icon stiriDB

Zilele Cetăţii Târgovişte: Mii de persoane la concertul Zdob şi Zdub, Delia, Chrom Dioxid, DJ Project

zilele-orasului-concert-1din10

Mii de târgovişteni au fost prezenţi, sâmbătă seara, la concertul Zdob şi Zdub, Delia, Chrom Dioxid, DJ Project, organizat de Zilele Cetăţii Târgovişte în Parcul Chindia din municipiu.

Concertul a început cu târgoviştenii de la Chrom Dioxid, o trupă cu vechime pe scena muzicii rock. A urmat DJ Project. Zdob şi Zdub au reuşit să îi încălzească pe cei prezenţi la concert, fanii au aplaudat şi au cântat piese cunoscute: Videli noci, Dj Vasile, Everybody in the casa mare, Boonika bate doba.

Delia a fost favorita adolescenţilor care au primit-o cu entuziasm şi au încercat să obţină un selfie şi un autograf cu artista. Cum a urcat pe scenă, Delia a spus că e încântată de public, a fotografiat cu telefonul spectatorii şi a spus că o să posteze imaginea pe instagram. Delia a cântat multe cover-uri, atât româneşti, cât şi din muzica internaţională, dar şi hit-uri din perioada N&D a artistei. Şi Delia şi Zdob şi Zdub au avut alături, pe scenă, instrumentişti care au cântat live.

Spectacole, scenete istorice, competiţii sportive, precum şi un concert in memoriam Laura Stoica vor avea loc, în perioada 8-11 septembrie, la Zilele Cetăţii Târgovişte. Costul manifestărilor este de 478.000 de lei.

Chrom Dioxid

DJ Project