Zeci de şoferi amendaţi pentru nerespectarea semnalizării pe străzile în lucru din Târgovişte

Zeci de şoferi amendaţi pentru nerespectarea semnalizării pe străzile în lucru din Târgovişte

Zece şoferi au rămas fără permis şi alte zeci au fost amendaţi din cauză că nu au respectat semnalizarea pe străzile aflate în reabilitare din Târgovişte.

”Au fost oprite pentru control aproape 60 de autovehicule şi aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 2.600 de lei. Din numărul total al amenzilor, 51 au fost pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului „accesul interzis” (…).Totodată, alte 5 persoane au fost depistate în timp ce se deplasau pe sensul opus de mers, motiv care au fost sancţionate contravenţional, dispunându-se ca şi măsură complementară reţinerea permisului de conducere”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis miercuri.

strazi reabilitare 02

La acţiune, au participat şi reperezentanţi ai Poliţiei Locale.

De asemenea în atenţia poliţiştilor rutieri au fost şi pietonii, precum şi conducătorii auto care nu respectă regulile privind acordarea priorităţii de trecere.

Astfel, 11 pietoni au fost sancţionaţi contravenţional ca urmare a traversării părţii carosabile prin loc nepermis, iar în cazul a cinci şoferi s-a dispus reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor.

strazi reabilitare 03

error: Conţinut protejat !!