Vrei o vacanta cu gasca de prieteni? Iata top 3 destinatii spre care poti merge cu autocarul in Romania

Din cauza contextului actual generat de pandemie, vacantele exotice au fost lasate pe planul doi pentru perioada in care sanatatea nu va mai fi pusa in pericol in asemenea maniera. Totusi, ai nevoie de relaxare si de un moment in care sa te rupi de problemele de la job sau de toate activitatile care au devenit deja rutina. Pentru acest lucru, poti apela cu succes la turismul intern care, in ultimele luni, s-a dezvoltat si mai mult decat inainte

Pentru a-ti veni in ajutor cu cateva idei pe care sa le pui in practica, acest articol iti va oferi cateva propuneri de trasee cu autocarul pe care le poti face in Romania. Asadar, anunta-ti gasca de prieteni ca plecati intr-o expeditie interesanta pentru a avea parte de distractie si pentru a va bucura de peisajele nationale pe care poate nu le-ai vazut pana acum!

Iata 3 calatorii cu autocarul ce merita facute macar o data in viata

  • Bucovina

Un loc plin de istorie, legende si cultura care te vor face sa iti doresti sa te intorci ori de cate ori ai ocazia. Oamenii de acolo vor fi fericiti sa va primeasca, iar voi va veti bucura de peisaje spectaculoase, dar si de mancare buna. Traseul cu autocarul poate cuprinde si vizitarea unor biserici sau manastiri din zona, in functie de durata calatoriei. Pentru a va bucura de un traseu cat mai complex, ar fi bine sa aveti in vedere inchirierea unui autocar pentru a va bucura de cat mai multe atractii turistice impreuna!

  • Maramures

Taramul de poveste al tarii, plin de traditii si obiceiuri vechi, dar si de oameni care se bucura de faptul ca locuiesc intr-un loc atat de frumos, te va face sa vrei sa ramai cat mai mult acolo. Exista numeroase activitati pe care le poti face in Maramures, iar printre ele se afla si vizita la Cimitirul Vesel, care este cea mai populara atractie turistica datorita crucilor viu colorate pline de mesaje haioase!

  • Delta Dunarii

Desigur, de pe lista nu avea cum sa lipseasca Delta Dunarii! Peisajele pe care aceasta zona le ofera sunt spectaculoase, ba chiar atrag foarte multi turisti din strainatate pentru a se bucura de ele. Daca ai pasionati de pescuit in grup, acesta este prilejul perfect sa se bucure de hobby-ul lor. 

Chiar daca aceste trasee pot fi facute si cu masina, in cazul grupurilor poate fi, din multe puncte de vedere, mult mai avantajoasa inchirierea unui autocar. Astfel, in functie de numarul persoanelor care vor sa mearga, puteti sa luati aceasta varianta in considerare, beneficiile fiind de necontestat. Puteti sa va organizati cat mai bine inainte si sa stabiliti traseul impreuna, hotarand asupra atractiilor turistice pe care vreti sa le bifati pe lista, iar spiritul de grup si distractia nu vor intazia sa apara!

Tu ce traseu vei alege pentru tine si gasca ta de prieteni?

Sursa foto: shutterstock.com

error: Conţinut protejat !!