Site icon stiriDB

Volei feminin: CSM Târgovişte şi CS Volei Alba Blaj, la egalitate în finala Diviziei A1 înaintea ultimului meci

csm-alba-blaj-finala-1

CSM Târgovişte şi CS Volei Alba Blaj sunt la egalitate, 2-2, în finala Divizia A1 la volei feminin, după ce campioana (Alba Blaj) s-a impus, vineri, în deplasare, la Târgovişte, cu scorul de 3-2 (25-17, 20-25, 25-17, 21-25, 15-12). Târgoviștencele, susținute de un public numeros, au părut că pot tranșa în favoarea lor soarta campionatului, au revenit de fiecare dată când au fost conduse, dar n-au fost suficient de concentrate în decisiv.

Ultima partidă (a cincea) a finalei Diviziei A1 va avea loc pe 5 mai la Blaj. Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În primele două jocuri, de la Blaj, vicecampioana CSM Târgovişte s-a impus cu 3-2, apoi CS Volei Alba Blaj a restabilit egalitatea, după care echipa antrenată de sârbul Zoran Terzic a învins cu 3-1 pe teren propriu, pentru ca formaţia din Blaj, pregătită de alt sârb, Darko Zakoc, să câştige meciul patru cu 3-2.

CSM Târgovişte a câştigat şi Cupa României în acest sezon, după ce în semifinale a trecut cu 3-2 de CS Volei Alba Blaj.

Echipa ardeleană s-a impus cu 3-1 în ambele partide din sezonul regulat.

În finala sezonului trecut CS Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 la general, după 3-0 şi 3-2 la Târgovişte şi 3-1 la Blaj.