Site icon stiriDB

Volei feminin: CSM Târgovişte învinge categoric liderul Alba Blaj cu 3-0

Echipa de volei feminin a CSM Târgovişte a învins, sâmbătă după amiază, pe campioana CSV Alba-Blaj cu scorul de 3-0 (25-20, 25-18, 25-22).

Meciul s-a jucat în Sala Sporturilor din Târgovişte şi a contat pentru etapa a 25-a (etapa a 3-a din faza a doua a campionatului), grupa 1-6 a Diviziei A1.

Partida se anunţa una disputată, pentru că se întâlneau ocupantele locurilor trei şi unu, CSM Târgovişte, respectiv CSV Alba-Blaj, o reeditare a finalelor Diviziei A1 din ultimii doi ani.

Jocul a fost unul echilibrat în primele minute, dar echipa gazdă s-a distanţat, conducând la un moment dat cu 14-7. Pe finalul primului set, echipa oaspete s-a apropiat, dar nu a reuşit să recupereze diferenţa. Setul doi a început tot sub dominarea echipei din Târgovişte, care a condus pe întreaga durată a acestuia. Echipa oaspete a dat impresia în setul 3 că poate reveni în joc, dar târgoviştencele au controlat finalul partidei.

A fost o partidă bună pentru Diana Calotă, care a oferit centrări perfecte colegelor de la CSM. Milagros Collar a reuşit multe puncte ale echipei gazdă şi a fost activă şi la blocaj.

Echipa din Târgovişte s-a bazat pe formula standard, trimiţându-le în teren pe experimentatele Calotă, Sobo, Collar, Trică, Klisura sau Cebic.

Echipa din Alba-Blaj rămâne pe prima poziţie şi e foarte aproape de câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv, iar târgoviştencele rămân pe locul trei.