Volei feminin: CS Municipal Târgovişte – Penicilina Iaşi 3 – 0

volei-csm-iasi-1

Echipa de volei a oraşului începe să arate aşa cum îşi doreşte toată lumea care crede în acest proiect. Concret, elevele lui Nesic se luptă de la egal la egal cu forţele primului eşalon şi câştigă fără emoţii duelurile cu trupele de pluton. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara în Polivalentă, când târgoviştencele s-au impus de o manieră categorică în faţa Iaşiului.

Primele două seturi au fost ladiscreţia gazdelor care nu au dat nicio şansă adversarei să spere la vreo minune. Municipalul a dominat şi şi-a construit punctele cu exactitate judecând corect situaţiile atât în atac, cât şi în apărare. Mai mult, din respect pentru public, elevele lui Nesic au fost generoase şi au reuşit câteva puncte superbe, reuşind să încălzească atmosfera glacială din Polivalentă.

Setul de final a fost ceva mai echilibrat şi pentru că CSM-ul a avut momente în care s-a oprit din forcing. Per total însă victoria a venit absolut firesc, aşa cum se întâmplă cu echipele care îşi respectă valoarea grupului, statutul şi mai ales suporterii. (csmtargoviste.ro)

volei-csm-iasi-22

CS Municipal Târgovişte – Penicilina Iaşi 3 – 0 ( 25:12, 25:15, 25:21 )

error: Conţinut protejat !!