Virgil Guran, PNL Dâmboviţa: Nu votăm schimbarea preşedintelui CJ Dâmboviţa

Virgil Guran, PNL Dâmboviţa: Nu votăm schimbarea preşedintelui CJ Dâmboviţa

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a declarat că liberalii nu vor vota schimbarea preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Afirmaţia vine în contextul în care, după excluderea lui Adrian Ţuşuianu din PSD, au existat informaţii în spaţiul public conform cărora actuala conducere a organizaţiei judeţene a PSD vrea înlocuirea de la şefia CJ a lui Daniel Comănescu cu Alexandru Oprea.

Referitor la scandalul din PSD din momentul de faţă cu dorinţa de a-l schimba pe preşedintele consiliului judeţean, vă spunem foarte clar poziţia noastră: nu intrăm în acest scandal, în sensul de a ne implica să votăm de o parte sau de alta. Efectiv nu vom vota, nu vom participa la vot. Am luat această hotărâre în Biroul Judeţean al PNL. E posibil să stăm în sală şi să nu participăm la vot, nu vom vota efectiv. Pe ce considerent? Suntem convinşi că indiferent cine va conduce de la PSD, cel care este, cel care va veni, lucrurile vor sta la fel”, a spus liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.

Mai mult, acesta spune că reprezentanţii PNL din consiliul judeţean nu au mandat să poarte negocieri pe această temă şi îşi exprimă neîncrederea în capacitatea administrativă a oricărui pesedist la conducerea CJ Dâmboviţa.

”Orice negociere sau orice discuţie trebuie făcută cu preşedintele (preşedintele PNL Dâmboviţa, n.r.), restul e un fel de bârfă între colegi de consiliu judeţean sau alţii. Nu are nimeni mandat în partid la noi să meargă să negocieze. Dacă va trebui să aibă cineva un mandat, dar nu pe tema asta, pe alte teme, sunt eu, pentru că sunt preşedinte ales. Deci, nu există niciun fel de negociere. Ce să negociem? Dacă aş şti că pentru Dâmboviţa este mai bine să vină cineva să conducă, sincer, am veni foarte deschişi şi am spune: uite, vine cineva providenţial şi va face treabă. Nu-l vedem”, a precizat Guran.

error: Conţinut protejat !!