Site icon stiriDB

Virgil Guran, PNL Dâmboviţa, după plecarea a doi primari la PSD: Disperarea PSD în Dâmbovița a atins cote îngrijorătoare

Liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a remis un comunicat de presă, în care acuză PSD de „mijloace neortodoxe”. Reacţia vine după ce doi primari liberali din judeţ, cei de la Butimanu şi Lunguleţu, au plecat la PSD. Cei doi primari au spus că nu mai pot face echipă cu cei din PNL şi susţin că au fost sprijiniţi pe plan administrativ de preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, care este şi liderul social democraţilor dâmboviţeni.

Deşi chiar unul dintre primarii plecaţi din PNL, îl acuză pe Guran de performanţă slabă la conducerea PNL Dâmboviţa, acesta dă vina pe pesedişti şi pe „articole inventate”.

„Aflu (…) că un domn, vremelnic aflat în fruntea organizației județene a PNL, mă invită să plec la PSD. Dacă ar fi corect, ar spune că nu a sprijinit comunitatea din Butimanu cu absolut nimic, iar plecarea mea spre Partidul Social Democrat e chiar necesară pentru a continua proiectele din comunitatea noastră (…). Îi doresc domnului cu pricina să își facă timp să mediteze la ce a făcut din PNL Dâmbovița, unde a dus organizația, cu ce rezultate și ce lasă în urmă. În locul dezbinării, prefer munca în echipă, în folosul oamenilor”, a spus primarul din Butimanu, Gabriel Dragnea, când a anunţat că pleacă din PNL.