Viorica Dăncilă (PSD), candidat la europarlamentare, a participat la inaugurarea unui after school, la Raciu

Viorica Dăncilă (PSD), candidat la europarlamentare, a participat la inaugurarea unui after school, la Raciu

Europarlamentarul Viorica Dăncilă, candidat PSD-UNPR-PC pentru un nou mandat la Parlamentul European, a fost prezentă, duminică, la Raciu, la inaugurarea unui after school, realizat cu fonduri europene.

Viorica Dăncilă a spus că fondurile europene sunt singura soluţie pentru România.

”Fondurile europene sunt singura soluţie pentru România. Dar pentru a avea fonduri europene trebuie să avem o echipă la Bruxelles care să lupte pentru aceste fonduri, o echipă la Bruxelles care să fie ataşată de comuna noastră, de judeţul nostru, de ţara noastră, o echipă care să fie mândră că este din România şi niciodată să nu plece capul în faţa celorlalte state membre, să vadă interesul cetăţenilor mai presus decât interesul în faţa unor partide sau a unui om care ţine cu dinţii de scaunul de la Palatul Cotroceni”, a spus Viorica Dăncilă.

Europarlamentarul le-a spus celor prezenţi la eveniment de ce e important să meargă la vot şi să îşi aleagă reprezentanţi în Parlamentul European.

”Pe 25 mai avem două oportunităţi: să trimitem în Parlamentul European pe Monica Macovei sau Cristian Preda, oameni dedicaţi lui Traian Băsescu şi regimului Băsescu, oameni care au luptat împotriva propriei ţări, oameni care i-au denigrat pe români şi propria ţară la Bruxelles, sau să trimitem la Bruxelles echipa PSD-UNPR-PC, oameni care nu mai vor să fim trataţi ca cetăţeni de rangul doi (…), să trimitem la Bruxelles o echipă care ţine legătura cu oamenii, care îi iubeşte pe români, o echipă care se va lupta pentru fonduri europene, pentru intrarea noastră în Schengen”, a precizat candidatul PSD-UNPR-PC la europarlamentare Viorica Dăncilă.

error: Conţinut protejat !!