Victorie zdrobitoare a lui Cristian Stan, cel mai bun scor din ţară la nivelul municipiilor reşedinţă (80,23%)

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan (PSD), anunţă, luni, că a câştigat un nou mandat cu cel mai bun scor la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ din ţară, respectiv cu 80,23%.

„Mulţumesc! Potrivit rezultatelor oficiale, 80,23% dintre târgoviştenii care au votat ieri mi-au acordat încrederea lor, de departe cel mai ridicat procent din România în rândul municipiilor reşedinţă de judeţ! Acest lucru mă onorează şi mă responsabilizează în egală masură! Totodată, echipa PSD Târgovişte a obţinut o majoritate confortabilă, de două treimi, în Consiliul Local Târgovişte şi împreună am contribuit cu peste 18.000 de voturi la o reuşită la fel de răsunătoare a celui mai performant preşedinte de consiliu judeţean pe care l-a cunoscut acest judeţ, domnul Corneliu Stefan! Mândru şi onorat să putem merge în continuare pe acelaşi drum al respectului faţă de cetăţean şi al performanţei administrative!”, a transmis, pe Facebook, Daniel Cristian Stan.

Conform potrivit datelor încărcate de Autoritatea Electorală Permanentă pe site-ul prezenta.roaep.ro, Daniel Cristian Stan a obţinut, în urma numărării voturilor din toate cele 65 de secţii, 23.745 voturi, ceea ce înseamnă 80,23%. Acesta i-a avut contracandidaţi pe candidatul PNL Dan Alexandru Tică, care cu 2.339 voturi (7,90%) s-a situat pe locul doi, pe candidatul ADU Daniel Blaga cu 2.075 voturi (7,01%) pe locul trei, iar pe patru candidatul AUR Dorin Andreica cu 1.438 voturi (4,85%).