Site icon stiriDB

Vicepreşedinte PSD Dâmboviţa: Ştiu de discuţii ca primari PNL să treacă la PSD

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Dorinel Soare a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are informaţii despre trecerea unor primari liberali din judeţ la PSD.

Subiectul este de actualitate, după ce din 3 mai intră în vigoare demisia din funcţie anunţată de preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu. Liberalii nu au anunţat, până acum, nici un înlocuitor la şefia organizaţiei Dâmboviţa.

”Poate or veni, că ştiu că mai erau discuţii, or veni şi din primari la PSD, au văzut că e un partid serios, de la PNL să vină la PSD”, a spus vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Dorinel Soare.

Întrebat de jurnalişti dacă vor fi primiţi în PSD, Soare a spus că el eeste de acord.

”Dacă sunt oameni serioşi, de ce nu? Eu unul sunt pentru să îi primim. Nu ştiu de negocieri, eu ştiu de o discuţie mai veche, de la primarii lor care s-au cam săturat: noi tot suntem lăsaţi de căruţă, ne mai cheamă când şi când, când vine domnul Orban pe la Târgovişte. Au văzut şi ce s-a întâmplat la nivelul organizaţiei PNL Dâmboviţa, domnul Caraveţeanu, îmi pare rău pentru el, dar nu a putut mai mult decât atât, asta este şi îl felicit pentru că a ales această soluţie şi nu a stat să fie dat afară, dar el a mai fost la PSD, aşa că nu ar fi o noutate… până la urmă am vedea dacă l-am primi, dacă omul ar zice: m-am rătăcit…Deci dacă ar fi, am discuta, chiar dacă a avut nişte excese cu critica PSD, îl înţeleg din prisma şefului de partid judeţean”, a mai spus Dorinel Soare.

Acesta a adăugat că PSD nu are Opoziţie în Dâmboviţa Mai mult, aproape luându-i în râs pe liberalii dâmboviţeni, Soare spune că, la nivel de judeţ, nimeni din Opoziţie nu critică PSD-ul.

”N-avem Opoziţie în judeţ. Cinstit vorbind, nu e un lucru bun (…). Ceva trebuie schimbat şi aici la Opoziţie, dacă vor, îi ajutăm. Eu nu am văzut, cu excepţia lui Caraveţeanu, care mai publica pe facebook nişte critici, uitând că a fost pesedist, nu am văzut la nimeni o altă poziţie”, a precizat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa Dorinel Soare.