Site icon stiriDB

Vasile Blaga: Vom discuta cu primarii PDL din Dâmboviţa, să vedem care sunt alături de partid

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că va discuta cu primarii democrat liberali din Dâmboviţa, pentru a stabili care mai sunt alături de partid şi cum se vor implica în campania electorală.

În ultimele luni, mai mulţi primari PDL au fost prezenţi la întruniri ale altor partide din Dâmboviţa, la o şedinţă a organizaţiei PSD unde s-a spus că aceştia sunt alături de social democraţi. Şi Fundaţia Mişcarea Populară a anunţat că sunt numeroşi primari PDL care au semnat adeziuni la fundaţie.

”O să avem o discuţie cu ei. Sper că s-au convins de minciunile pesediste, de promisiunile pesediste”, a precizat Vasile Blaga.

Cât despre Partidul Mişcarea Populară, Vasile Blaga a afirmat ”acest partid născut din trădări, din traseişti, care nu are nimic comun nici cu platforma Fundaţiei Mişcarea Populară, cu atât mai puţin cu manifestul, are oameni, unul mai nou decât altul, numai din judeţul dumneavoastră Florin Popescu, altul Adrian Rădulescu”.

Despre excluderea primarilor PDL care nu susţin partidul, Blaga a spus ”nu aş vrea să le fac un serviciu, ei nu ne fac niciun deserviciu, pentru că până la urmă o să verificăm localitate cu localitate, organizaţie cu organizaţie (…), în dificultate nu este PDL, în dificultăţi diferite, inclusiv morală, sunt ei, primarii”.

Scorul pe care şi-l propune PDL Dâmboviţa la europarlamentare este de 20%.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte. El va participa în Dâmboviţa la întâlniri cu membri şi simpatizanţi, dar va avea şi şedinţe cu liderii locali în vederea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Împreună cu Blaga sunt în judeţul Dâmboviţa şi candidaţii la europarlamentare din partea PDL Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu.