Site icon stiriDB

Vasile Blaga, sfidat de primarii PDL din Dâmboviţa

primari_blaga_21Primarii PDL din Dâmboviţa au participat, miercuri, la o întâlnire, la Târgovişte, cu liderul partidului Vasile Blaga căruia i-au reproşat schimbarea lui Florin Popescu de la conducerea organizaţiei judeţene a PDL Dâmboviţa.

Întâlnirea a avut loc la sediul PDL Dâmboviţa şi nu a durat decât câteva minute. Au participat 31 de primari PDL din cei 38 pe care îi are PDL în judeţ. Aleşii locali s-au supărat şi au plecat lăsându-l pe Blaga să vorbească singur.

”Noi, primarii PDL, nu am înţeles care a fost motivaţia deciziei luate în luna iunie de conducerea partidului, prin care a fost schimbată conducerea filialei Dâmboviţa de la acea vreme. Nu ni s-a dat nicio explicaţie. Asta am cerut preşedintelui PDL, Vasile Blaga, să ne explice şi nouă de ce a fost dizolvat atunci Biroul Permanent Judeţean, mai ales că PDL Dâmboviţa este una dintre organizaţiile de partid cu rezultate foarte bune în alegeri. Avem 38 de primari PDL în judeţ, dintre care unul de reşedinţă de judeţ”, a declarat primarul PDL al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga.

La şedinţa de miercuri de la Târgovişte, primarii PDL din judeţ susţin că i-au cerut lui Blaga să participe şi Florin Popescu. Nu s-a întâmplat acest lucru, participanţii la discuţii spun că nu au ajuns la un punct comun cu Blaga şi că au plecat supăraţi de la întâlnire.

Vasile Blaga a plecat ulterior din sediul PDL Dâmboviţa, fără a face vreo declaraţie de presă.

(sursa foto: gazetadambovitei.ro)