Site icon stiriDB

USR Dâmboviţa: Scorul bun de la europarlamentare e rezultatul a ceea ce am făcut în teren

Scorul bun obţinut în Dâmboviţa de Alianţa USR Plus la alegerile europarlamentare este rezultatul activităţii din teritoriu, a declarat, marţi, într- conferinţă de presă, deputatul USR de Dâmboviţa, Lupescu Dumitru.

Pentru noi ziua de duminică a fost rezultatul a ceea ce am făcut în teren şi cum am reuşit să ne facem cunoscuţi. Suntem o formaţiune care nu a mai făcut politică. Facem o politică onestă, cinstită şi în favoarea cetăţenilor”, a precizat Lupescu Dumitru.

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Dâmboviţa nu a finalizat numărarea voturilor, dar rezultatele parţiale au arătat scoruri ce plaseaza formaţiunea politică pe primul sau pe locul doi în mai multe localităţi.

„Vreau să mulţumesc celor 9.191 cetăţeni din Târgovişte care ne-au votat şi au avut încredere în noi, la Brăneşti am avut 488 de voturi, 27%, asta înseamnă că avem primul loc, la Crevedia de asemenea cu 26,38%, Pucioasa cu 25,33%, Moreni înţeleg că se mai numără încă, Moţăieni 21,64%, Fieni 21,27%, Vulcana Pandele 20,75%, Dărmăneşti 20% şi în celelalte localităţi, de asemenea, scoruri bune. Fiecare vot a contat, fiecare oră, minut de voluntariat al echipelor noastre şi a susţinătorilor. Media obţinută în Târgovişte, peste media naţională a USR Plus credem că e meritul campaniei, dar în primul şi în primul rând a declaraţiei pe care târgoviştenii au făcut-o, că parola oraşului e mai degrabă că ‘fără corupţi ajungem departe'”, a spus Oana Ţoiu, candidat al USR Plus pentru europarlamentare pe locul 13 pe listă.

Reprezentanţii USR Dâmboviţa au mai anunţat că la nivelul judeţului au şapte organizaţii locale, în Târgovişte, Moreni, Dărmăneşti, Pucioasa, Găeşti, Lucieni şi Crevedia.