Site icon stiriDB

Universitatea Valahia a cerut Consiliului Local Târgovişte 15.000 de lei pentru a cumpăra o mochetă personalizată

Universitatea Valahia a cerut Consiliului Local Târgovişte un sprijin financiar de 15.000 de lei pentru achiziţionarea unei mochete personalizate pentru o sală de conferinţe.

Consilierii locali au respins, în şedinţa de luni, cererea universităţii târgoviştene. Ei au fost nemulţumiţi şi de faptul că nimeni de la universitate nu a venit la şedinţă pentru a susţine cererea de finanţare.

”Sunt curios în ce constă personalizarea mochetei”, a spus consilierul local PC Cătălin Rădulescu.

”Mocheta va fi şi cu sigla Primăriei Târgovişte”, a precizat viceprimarul municipiului Târgovişte Ciprian Prisăcaru.

Consilierii s-au întrebat chiar şi de culoarea mochetei pe care vrea să o achiziţioneze Universitatea Valahia, dar nu au spus nimic despre necesitatea acestei achiziţii.

”În baza parteneriatului existent între Universitatea „Valahia” din Târgoviște și Primăria Municipiului Târgoviște, vă rugăm să ne sprijiniți în achiziționarea unei mochete personalizate pentru Sala Roșie din cadrul Centrului Internațional de Conferințe, situat în str. Maior Ion Alexandrescu, nr. 39, Târgoviște. Menționăm că suma necesară pentru această achiziție este de 15.000 lei”, se arată în solicitarea Universităţii Valahia Târgovişte.

Din cei 13 consilieri prezenţi la şedinţa de luni şapte au votat împotrivă, astfel că proiectul de hotărâre nu a trecut.