Un nou viceprimar al Târgoviştei va fi ales vineri

Un nou viceprimar al Târgoviştei va fi ales vineri

Consilierii locali din Târgovişte vor alege, vineri, în şedinţă extraordinară un nou viceprimar, după ce Cosmin Bozieru a pierdut funcţia odată cu excluderea din UNPR.

Bozieru a declarat că va ataca în instanţă ordinul prefectului în urma căruia a pierdut funcţia de consilier local, implicit şi pe cea de viceprimar.

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri, care va începe la 8.30, sunt două puncte care se referă la viceprimarii Târgoviştei: un punct ce vizează alegerea unui viceprimar şi altul privind desemnarea unui consilier local, temporar, pe postul de viceprimar rămas vacant după ce Cristian Stan a devenit primar interimar.

Viceprimarul ales va fi votat de către consilierii locali din rândul lor. La acest moment sunt 20 de consilieri locali, nicio formaţiune politică nedeţinând clar majoritate în consiliu.

Dacă vreţi să vă informaţi despre situaţia actuală a organigramei Primăriei Târgovişte sau despre apartenenţa politică a consilierilor locali nu folosiţi site-ul primăriei, unde informaţiile sunt neactualizate. Astfel, conform pmtgv.ro, Bozieru este încă viceprimar şi este în PPDD. La fel sunt consilieri PPDD, USL sau PDL, unii dintre ei trecând între timp de la un partid la altul. Conform aceluiaşi site oficial al Primăriei Târgovişte, PNL nu este reprezentat în consiliul local, ceea ce nu este adevărat.

error: Conţinut protejat !!