Un drum judeţean mai este închis în Dâmboviţa, alte trei blocate

Un drum judeţean mai este închis în Dâmboviţa, alte trei blocate

Un drum judeţean din Dâmboviţa mai este închis, duminică, la ora 13.00, DJ710A Miculeşti – Vârfuri, iar alte trei drumuri judeţene sunt blocate, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Autorităţile anunţă că pe drumul închis se acţionează cu un buldoexcavator pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă.

Cele trei drumuri judeţene blocate sunt: DJ702G Pătroaia – Potlogeni, DJ722 Văcăreşti – Brateştii de Jos /Sălcioara –  Moara Nouă şi DJ723 Lăicăi – Văleni Dâmboviţa.

Pe DJ721 Gura Şutii – Produleşti se circulă pe un singur sens.

De asemenea nu se poate circula pe drumurile comunale: DC147 Moroeni, sat Muşcel (blocat), DC41 Băleni – Cornăţelu (închis), DC68 Vlasceni – Podu Cristinii (închis).

Circulaţia pe DN71 este restricţionată pentru maşinile de peste  3,5 tone, între km  90 şi km 110, între Moroieni Glod – Cota 1000, spre Sinaia.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa mai informează că toate drumuri naţionale din Dâmboviţa au restricţii de tonaj, la 7,5 tone.

Şapte localităţi din judeţ nu au energie electrică: Samurcaş (parţial), Cândeşti Deal, Muşcel, Malu cu Flori, Văleni, Pucheni, Vulcana Bai. În total sunt afectaţi peste 2.200 de abonaţi.

error: Conţinut protejat !!