Site icon stiriDB

Un drum judeţean din Dâmboviţa mai este închis, altul comunal blocat

Un drum judeţean, DJ710A Miculeşti – Vârfuri, mai este închis în judeţul Dâmboviţa, duminică, la ora 19.00, şi un alt drum comunal este blocat, se arată într-un comunicat al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Drumul comunal 41 Băleni – Cornăţelu este blocat.

Autorităţile informează că se acţionează cu utilaje de deszăpezire pe cele două drumuri.

Pe DN 71 există restricţie de tonaj, la 3,5 tone, între km 90 şi km 110, între Moroieni Glod – Cota 1000, spre Sinaia. Pe celelalte drumuri naţionale care tranzitează judeţul restricţia de tonaj este la 7,5 tone.

În Dâmboviţa mai sunt trei localităţi fără curent: Cândeşti, Muscel, Moreni (cartier Pascov). În total sunt afectaţi circa 200 de abonaţi. Duminică la prânz erau în judeţ peste 2.200 de abonaţi fără energie electrică.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa mai informează că evacuarea turiştilor cazaţi în zona turistică Padina – Peştera s-a desfăşurat sub îndrumarea echipelor de jandarmi şi salvamontişti, însoţiţi de utilajele de deszăpezire.

”Toate persoanele au fost organizate pe grupuri, în 22 de autoturisme, şi au ajuns în condiţii de siguranţă în localitatea Moroieni. Acţiunea s-a încheiat la ora 15.30”, se arată în comunicatul Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.