Un centru de informare turistică va fi realizat la Târgovişte cu bani europeni

Un centru de informare turistică va fi realizat la Târgovişte cu bani europeni

Un centru de informare şi promovare turistică va fi realizat de Primăria Târgovişte, în acest an, cu fonduri europene, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul interimar al municipiului Târgovişte, Ciprian Prisăcaru.

Investiţia este derulată prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 şi are o perioadă de implementare de 8 luni, respectiv 14.11.2014 – 13.07.2015.

Valoare totală a proiectului este de 593.000 lei, din care 503.000 finanţare nerambursabilă.

”Am încercat şi, spun eu, am şi reuşit să sprijinim acest fenomen al promovării turismului prin implementarea acestui proiect. Credem noi că, prin furnizarea informaţiilor celor interesaţi, va contribui la atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus. Un lucru foarte interesant este acela că, deşi noi am scos pe SEAP lucrările pentru executarea acestui centru, nicio firmă nu s-a prezentat pentru a participa la licitaţie. Îi invit, pe această cale, pe toţi cei interesaţi, pe toţi cei care au firme de construcţii, din Târgovişte, din Dâmboviţa, din alte judeţe, să vină şi să participe la licitaţie”, a precizat primarul interimar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru.

Centrul va fi contruit pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa.

În cadrul proiectului va fi realizat şi un portal web cu informaţii turistice despre Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!