Site icon stiriDB

Un bărbat a căzut de pe o schelă, în Târgovişte

UPDATE 19.35: Un bărbat care lucra la izolarea termică a unui bloc, în Târgovişte, a căzut, miercuri după-amiază, de pe o schelă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgovişte.

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani din localitatea dâmboviţeană Văcăreşti. Lucra la izolarea termică a unui bloc şi a căzut de pe schelă, iar o persoană care se afla în zonă l-a văzut şi a sunat la 112.

”Din primele verificări se pare că bărbatul este în prima sa zi de muncă, se afla în zilele de probă. În acest sens se va face o anchetă care să probeze declaraţiile. Bărbatul a fost transportat la spital, era conştient în momentul când a fost preluat de ambulanţă. Se pare că s-a lovit şi în zona capului. Deocamdată nu ştim de la ce înălţime a căzut, poliţiştii fiind la faţa locului pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

În acest caz va efectua o anchetă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa.

 

Un bărbat care lucra la izolarea termică a unui bloc, în Târgovişte, a căzut, miercuri după-amiaza, de pe o schelă, informează Inspectoratul Judeeţan de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Bărbatul a fost transportat la spital.

Vom reveni cu amănunte.