Site icon stiriDB

Ţuţuianu: Rovana Plumb, piatră de moară în PSD; scopul ei e să îl facă pe Goe deputat

Senatorul Adrian Ţuţuianu spune că Rovana Plumb este o „piatră de moară în PSD” şi are drept scop de a-l face pe „Goe” (Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, n.r.) deputat.

Declaraţiile lui Ţuţuianu vin cu o zi înaintea conferinţei de alegeri a PSD Dâmboviţa, unde candidaţii la conducerea organizaţiei sunt Rovana Plumb şi Corneliu Ştefan.

📌 Am avut dreptate când am spus că Rovana Plumb și Securistul Oprea sunt împreună. S-a dovedit că așa este / interesele lor toxice sunt comune și asta-i ține legați.

📌 Rovana Plumb este o figură uzată a PSD, care va rămâne în conștiința publică prin „țara lui Liviu Dragnea” și „parola” de la Târgoviște. Va fi mereu o piatră de moară în acest partid / iar scopul ei, la care nu a renunțat nicio secundă, este să-l facă pe băiatul „Goe” Plumb parlamentar în județ.

📌 Tandemul cu Oprea este catastrofal / un securist cu apucături incredibile, care-și înregistrează colegii și-apoi îi toarnă, care le face dosare primarilor și apoi îi șantajează / n-a putut să se abțină nici măcar în ziua lansării candidaturii și i-a amenințat pe unii colegi cu tăierea fondurilor dacă nu apar lângă el în poză. Oribil!

📌 Cu oricine aș putea să stau la masă și să discut despre viitor, dar nu cu acești impostori lipsiți de caracter și de scrupule / proiectul unei Stângi unite este imposibl cu asemenea personaje. Nici eu și nici Victor Ponta nu avem nimic cu membrii și simpatizanții PSD, cei care ne-au votat și susținut de-a lungul anilor, în carierele noastre politice / avem ceva cu figurile sinistre care au dus PSD în situația de astăzi.

📌 Este, în mod cert, ultima șansă pentru PSD Dâmbovița / dacă o ratează, partidul va deveni nesemnificativ în județ.

Adrian Ţuţuianu