Site icon stiriDB

Trooper va concerta, alături de Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, pe 1 noiembrie la Bucureşti

Târgoviştenii de la Trooper vor cânta alături de Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu, Ken Sundberg (bass) şi Anders Diephuis (tobe) pe 1 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Spectatorii vor avea parte de un dublu recital intersectat (pentru că vor exista şi câteva piese cântate împreună), care va include toate succesele artiştilor protagonişti, precum şi piese noi, unele chiar în primă audiţie, dar şi câteva cover-uri, în semn de omagiu adus ‘greilor’ rock-ului international: The Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden sau Whitesnake.

Cei de la Trooper şi-au îndemnat fanii, pe pagina oficială de facebook, să îi ajute în promovarea evenimentului și să vină în număr cât mai mare la concert.

Intrarea generală va costa 50 de lei, pentru a se permite accesul unui public cât mai numeros. Există şi o categorie de bilete VIP, cei care le achiziţionează având parte de o întâlnire directă cu artiştii.

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, casele de bilete de la Sala Palatului şi Piaţa Unirii-2.