Tren blocat la Nucet

Tren blocat la Nucet

Un tren cu 80 de călători este blocat, duminică în jurul orei 10.00, în zona Gării Nucet din judeţul Dâmboviţa, informează Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

La nivelul judeţului mai este un drum judeţean blocat, DJ 702D Butoiu de Jos – Butoiu de Sus. De asemenea sunt blocate drumuri comunale în localităţile Cornăţelu, Călugăreni – Mereni şi Butoiu – Valea Dadei.

Pe DN 71 există restricţie de tonaj, la 3,5 tone, între km  90 şi km 110, între Moroieni Glod – Cota 1000, spre Sinaia.

”Pe toate drumurile închise şi blocate se lucrează pentru redeschiderea acestora”, informează Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Nu au energie electrică localităţile: Cândeşti Vale; Gheboieni, Izvoare, Gemenea, Iedera, Ciocăneşti, Ruda, Gheboasa, Valea Lungă, Colibaşi, Ursei, Vişineşti, Gorgota, Onceşti, Muscel, zona Sanatoriu Moroieni.

În noaptea de duminică spre luni şapte pacienţi dependenţi de oxigen de la Sanatoriul Moroieni din Dâmboviţa au fost aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, după ce sanatoriul a rămas fără curent.

La Sanatoriul Moroieni sunt aproximativ 40 de pacienţi internaţi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Electrica va remedia în cursul zilei de luni defecţiunea.

”Am dispus măsurile necesare, în sensul că am dus un generator de la Electrica la sanatoriu. Electrica va încerca în cursul zilei să remedieze defecţiunea. Când vom avea toate condiţiile asigurate, vom duce înapoi cei şapte pacienţi”, a precizat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!