Site icon stiriDB

Trasee de transport public din Târgovişte, modificate din cauza vremii

Trasee de transport public din Târgovişte sunt modificate până luni, informează Asociaţia Investitorilor Transport Târgovişte (AITT) într-un comunicat remis vineri.

Modificările sunt următoarele:

–        traseul nr.9, Halta Teiş – Str Legumelor, va avea căpat de linie staţia Peco OMV Ulmi;

–        traseul nr.3, Micro XI – Cartierul Priseaca, va avea capăt de linie staţia Priseaca – şcoală;

–        traseul  nr. 18, Universitatea Valahia din Târgovişte- Campus va fi suspendat.

”Aceste modificări se datorează zonelor înzăpezite din Strada Legumelor (cartier Sârbi), zona Priseaca, care nu permit accesul mijloacelor de transport. Solicităm întelegere din partea călătorilor, comunicându-le că necesitatea modificării acestor trasee nu ni se datorează şi, totodata, îi asigurăm că facem toate eforturile posibile în vederea reluării urgente  în integralitate a  programului de transport”, se arată în comunicatul AITT.

În document se mai arată că traseele exterioare (municipiului Târgovişte, n.r.) desfăşurate în aria de competenţă a ADI Civitas Târgovişte se vor derula regulat, existand, totodata, riscul inregistrării unor întârzieri cauzate de condiţiile meteorologice şi de trafic.

Staţiile de transport public din Târgovişte sunt deszăpezite.

Deşi nu a anunţat, în ultimele zile au fost situaţii când maşinile AITT nu au venit la unele staţii din cartiere, preluând călători doar de la căi de acces principale.