TOP 3 articole vestimentare barbatesti. Tu le ai in garderoba?

TOP 3 articole vestimentare barbatesti. Tu le ai in garderoba?

Barbatii sunt la fel de preocupati precum femeile de tendintele actuale ale modei, de felul in care sunt imbracati si de imaginea pe care o transpun societatii.

Cu toate ca moda este in continua schimbare, sunt anumite articole vestimentare ce nu se vor demoda niciodata, de aceea ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarui barbat.

  • Vestele barbatesti – semn de masculinitate

Una dintre cele mai vechi piese vestimentare introduse in garderoba unui barbat este vesta. Acest articol dateaza inca din timpul in care Tara Romaneasca se afla sub conducerea Imperiului Otoman, romanii adoptand acest port al ilicelor (denumirea de atunci a vestelor), o bucata de material fara maneci, prevazuta cu revere si care se poate inchide in fata. De atunci si pana in zilele noastre, denumirea de vesta si-a pastrat forma in proportie de 90%, insa au fost adaugate cateva elemente care sa infumuseteze acest articol vestimentar.

In prezent, vestele sunt din ce in ce mai purtate, nu doar in componenta tinutelor elegante, cat si ca accesorii importante in alcatuirea unor tinute casual, de zi. Daca nu ai inca in garderoba ta acest articol, verifica oferta de veste barbatesti online si alege modelul care sa completeze un outfit chic de zi sau unul elegant pentru un eveniment special.

  • Tricourile – piesa de baza a garderobei

Printre cele mai purtate produse vestimentare se afla tricourile, ajungand asemenea jeansilor, un etalon care defineste vestimentatia masculina, cat si feminina. De-a lungul timpului, tricourile au fost mai mult decat simple produse vestimentare, ele au rescris pagini din istoria celor mai importante si interesante popoare, prin modelele cu texte sau imagini reprezentative.

Tendintele actuale propun o gama de tricouri cat mai simpla, in linii cat mai clasice, care sa se potriveasca tuturor stilurilor si tinutelor. Pentru a afla care sunt modelele cele mai apreciate, acceseaza link-ul https://www.bman.ro/tricouri-barbati/ si actualizeaza-ti colectia cu variantele care iti lipsesc. Sugestia pentru a avea mereu tinute impecabile si pentru un look fresh, modern, dar si elegant in acelasi timp, este sa iti achizitionezi, mai intai, modelele care pun baza garderobei, atat din punctul de vedere al formei, cat si al gamei cromatice.

  • Sacourile – mereu elegante si la moda

Sacourile sunt considerate cele mai elegante articole vestimentare din garderoba barbatilor. Desi initial, sacourile faceau parte exclusiv din tinute elegante, in prezent, aceasta poate fi regasita si in vestimentatia barbatilor ce adopta un stil casual. Combinat cu o pereche de jeansi, o camasa sau un tricou si o pereche de incaltaminte sport, sacoul poate fi piesa de rezistenta a tinutei, caci  ii ofera un aer proaspat, elegant, dar si modern.

Adauga in tinutele tale de zi cu zi cel putin unul dintre aceste piese vestimentare pentru a avea un outfit la moda. Iar pentru a fi mereu la curent cu cele mai apreciate combinatii stilistice, vezi aici care sunt tendintele actuale in ceea ce priveste moda masculina.

error: Conţinut protejat !!