Site icon stiriDB

Titus Corlăţean, cap de listă la Senat în PSD Dâmboviţa: Ne propunem să câştigăm, cu multă muncă şi fără aroganţă

Actualul senator de Dâmboviţa Titus Corlăţean deschide lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa pentru Senat şi a declarat, vineri, la depunerea candidaturilor la BEJ, că social democraţii îşi propun să câştige alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale, „cu multă muncă şi fără aroganţă”.

„Am onoarea de a conduce lista PSD Dâmboviţa la Senat. Lista noastră pentru Camera Deputaţilor va fi condusă de colegul Victor Ponta, revenit în partid în organizaţia noastră judeţeană de la Dâmboviţa. Un lucru pe care îl consider important. Pe scurt, 2 liste care includ colege şi colegi cu o pregătire profesională solidă, care au performat în activitatea lor fie în instituţii, la nivel universitar, în sistemul medical, în domeniul economic privat etc, dar şi politic. Şi care au pus umărul în echipa PSD Dâmboviţa de-a lungul anilor pentru binele comunităţii. Mulţumesc pentru încredere şi sprijin dâmboviţenilor, concretizate în cele 124 000 de semnături pentru susţinerea listelor de candidaţi pentru Parlament. Practic, un număr similar cu cel de la alegerile locale din 9 iunie 2024. Adică, pe scurt, e de bun augur”, a precizat, pe Facebook, Corlăţean.

Acesta spune că social democraţii îşi propun să câştige atât alegerile parlamentare, cât şi pe cele prezidenţiale „clar şi net”.

„Ne propunem să câştigăm clar şi net, cu multă muncă şi fără aroganţă, alegerile pentru Preşedinţia României, candidat Marcel Ciolacu, şi, respectiv, cele parlamentare. Succes, PSD Dâmboviţa!”, a mai transmis Titus Corlăţean.

La Senat, pe lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa, pe locul doi este Claudia Gilia, fost prefect al judeţului care şi-a dat demisia pentru a participa la aceste alegeri, rectorul Universităţii Valahia Târgovişte Corneliu Sălişteanu, directorul medical de la Spitalul Judeţean Târgovişte Ioana Radu şi arhitectul Dumitru Barbu, preşedintele organizaţiei de seniori a PSD Dâmboviţa.

La Camera Deputaţilor, Victor Ponta este pe primul loc, urmat de Laurenţiu Neculaescu – preşedinte AFM, actualul deputat Carmen Holban, actualul deputat Radu Popa, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionuţ Săvoiu, consilierul judeţean Mihai Istrate, vicepreşedintele Senatului Universităţii Valahia şi director al bibliotecii judeţene – Agnes Erich, medicul pediatru Felix Georgescu şi tenorul Florin Georgescu, director al centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.