Titu: Au demarat lucrări de amenajare peisagistică, reabilitare termică blocuri, asfaltare străzi

Titu: Au demarat lucrări de amenajare peisagistică, reabilitare termică blocuri, asfaltare străzi

La Titu au început lucrări de amenajare peisagistică, respectiv plantat flori, arbori, amenajare spaţii verzi, fiind realizate atât cu angajaţii şi utilajele Primăriei Titu, cât şi cu cu beneficiari ai Legii 416/ 2001 privind venitul minim garantat  (cei care beneficiază de ajutor social).

De asemenea se efectuează lucrări de curăţenie a străzilor, a trotuarelor  şi a parcurilor.

lucrari primavara titu

”Au demarat lucrările de reabilitare termică pentru primele 16 scări de bloc, cu fonduri suportate integral de la bugetul local al Primăriei Titu,  urmând ca o parte din restul de până la 66 de scări de bloc să fie reabilitate în toamna acestui an, cealaltă parte rămânând a se efectua în anul 2015”, se arată într-un comunicat al Primariei Titu, remis marţi.

În document se mai arată că a început asfaltarea străzii Baiului,  în baza unui contract de asociere Consiliul Local Titu – Consiliul Judeţean Dâmboviţa, fiecare parte contribuind cu 50% din valoarea investiţiei, urmând ca finalizarea lucrării, inclusiv a trotuarelor, să se încheie în termen de 90 de zile.

Viceprimarul din Titu, Vlad Oprea, a fost prezent, marţi, pe teren, la demararea lucrărilor. Acesta va supraveghea şi în zilele următoare întreaga desfăşurare a acestor acţiuni, lucrări şi investiţii.

error: Conţinut protejat !!