Târgovişte:100 de pugiliști vin la Centura Chindiei; Leonard Doroftei, invitat special

box-centura-chindiei

Peste 100 de pugilişti vor participa, duminică, la a doua ediție a Centurii Chindiei, competiție organizată de CS Târgoviște în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

Prima ediție a avut loc în decembrie 2012. Centura Chindiei va beneficia de o participare-record, peste 100 de sportivi confirmând prezența în Sala Polivalentă la regalul pugilistic de duminică.

“Va fi un spectacol pentru toți iubitorii sportului, pe care îi așteptăm la sală, mai ales că intrarea este liberă. Steaua, Dinamo, Voluntari, Rapid, Metrorex sunt doar câteva dintre cluburile care vor veni la Centura Chindiei”, a declarat, pentru cstargoviste.ro, antrenorul Gheorghe Stan.

Primele meciuri vor începe dimineață, iar cele mai interesante sunt programate în jurul orei 14. Invitat special al organizatorilor este președintele FR Box, Leonard Doroftei, care a participat și la prima ediție a întrecerii.

“Sunt fericit că putem organiza la Târgoviște o competiție de anvergură. Sunt încântat de faptul că interesul cluburilor și al antrenorilor este unul peste așteptările noastre, în ultimele zile am primit zeci de telefoane pentru confirmarea participării. Sunt convins că ne vom ridica la nivelul așteptărilor tuturor și că, la final, toată lumea va fi mulțumită de calitatea acestei competiții. Sunt absolut convins ca vom avea un public numeros și că prezența fostului mare sportiv, actualmente președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei, duminică la Târgoviște, va însemna reînscrierea boxului târgoviștean pe harta competițiilor de tradiție din boxul românesc. Vă așteptăm pe toți să ne susținem sportivii!”, a spus Ciprian Prisăcaru, director CS Târgoviște.

error: Conţinut protejat !!