Târgovişte: Va fi scos la concurs postul de administrator public; vezi cerinţele

Târgovişte: Va fi scos la concurs postul de administrator public; vezi cerinţele

Postul de administrator public al municipiului Târgovişte va fi scos la concurs în perioada următoare, după demisia lui Gabriel Cioacă, condiţiile de participare fiind cele din anul 2013.

”Cu privire la postul de admministrator public, săptămâna aceasta o să semnez dispoziţiile în vederea organizătii concursului pentru că la nivelul municipiului Târgovişte situaţia e destul de complicată pentru că suntem doar doi în executiv în momentul de faţă, problemele sunt multe. Avem nevoie de cineva care să ne ajute pe această zonă, cine vrea să vină, să se gândească foarte bine pentru că este o activitate destul de complexă şi cu multă responsabilitate”, a declarat primarul interimar Cristian Stan.

Acesta a adăugat că postul ar putea fi ocupat până la mijlocul lunii viitoare.

”Eu sper să reuşim ca până la jumătatea lunii iunie să avem ocupat postul de administrator public”, a spus Stan.

Primarul interimar al Târgoviştei a adăugat că vor rămâne aceleaşi condiţii de ocuparea a postului ca cele din 2013, dar va fi modificată tema de proiect.

”Sper să se înscrie cât mai mulţi oameni competenţi, condiţiile sunt cele aprobate în 2013 de consiliul local. Nu o să propun modificarea condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească administratorul public. Ceea ce va fi diferit va fi tema de proiect pe care va trebui să o susţină, a fost o temă legată de tineret şi sport în 2013, cred că în momentul de faţă un administrator public trebuie să ştie în primul rând ce investiţii trebuie făcute la nivelul municipiului Târgovişte şi care sunt oportunităţile de finanţare din fonduri europene. Cam în această direcţie va fi tema de proiect, candidaţii vor avea 20 de zile să pregătească tema de proiect, va fi depus proiectul şi va fi susţinerea acestuia, aceasta este procedura de concurs”, a precizat primarul interimar Cristian Stan.

Anunţ concurs post administrator public Târgovişte, 2013:

conditii administrator public

error: Conţinut protejat !!