Târgovişte: Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje

Târgovişte: Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje

UPDATE 24.00 Bărbatul de 42 de ani se afla în arest la domiciliu, fiind autorul unei tâlhării. Domiciliul luat în calcul de instanţă era proprietatea concubinei bărbatului, care nu a mai fost de acord ca el să locuiască acolo. Speriat că va intra la puşcărie, bărbatul s-a urcat, în jurul orei 19.00, pe acoperişul blocului şi a ameninţat că se aruncă.
La faţa locului au sosit forţe de ordine şi un echipaj de ambulanţă. Patru ore s-a negociat cu cel care voia să se arunce de pe bloc, iar la un moment dat acesta a sărit în gol. Bărbatul a căzut în afara pernelor de aer montate de pompieri la sol. Cadrele medicale au încercat să îl resusciteze, fără succes însă, bărbatul fiind declarat mort la scurt timp.
UPDATE 22.30 Bărbatul s-a aruncat în gol, medicii fac manevre de resuscitare.

Un bărbat din Târgovişte, aflat în arest la domiciliu, s-a urcat, luni seara, pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje din Târgovişte, str. Radu Popescu, şi ameninţă că se aruncă.

Poliţia a fost sesizată la 112. La faţa locului au ajuns forţe de ordine, precum şi o ambulanţă. Bărbatul are 42 de ani, ameninţă că se aruncă de pe bloc.

Conform IPJ Dâmboviţa, bărbatul se afla în arest la domiciuliu, era autorul unei tâlhării.

La faţa locului au ajuns forţe de ordine care discută cu el. Nu este clar acum motivul pentru care vrea să se arunce de pe bloc.

error: Conţinut protejat !!