Târgovişte: Taxele şi impozitele nu se măresc, bonificaţie de 10% dacă se plătesc până pe 31 martie

Târgovişte: Taxele şi impozitele nu se măresc, bonificaţie de 10% dacă se plătesc până pe 31 martie

Taxele şi impozitele locale în municipiul Târgovişte rămân la nivelul de anul trecut, nu se măresc, iar cei care plătesc până pe data de 31 martie primesc o reducere de 10%.

Încă din prima zi de lucru a acestui an, pe 4 ianuarie, primarul Târgoviştei, preşedintele CJ Dâmboviţa şi alţi oficiali au mers să îşi plătească taxele şi impozitele locale.

„În formula completa, insotiti si de catre domnul Corneliu Stefan, presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, am facut un gest pe care orice cetatean responsabil il face, respectiv ne-am platit impozitele pe anul in curs! Precizez ca pentru plata cu anticipatie a impozitului, respectiv pana la data de 31 martie, se acorda o bonificatie de 10%. Plata impozitelor si taxelor poate fi facuta si online, accesand https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public.

Nici anul acesta, taxele si impozitele nu se majoreaza in orasul nostru, singura modificare rezultand din corelarea acestora cu rata inflatiei, obligatie impusa prin Codul Fiscal”, spune primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!