Site icon stiriDB

Târgovişte: Spectacole pentru copii, în a doua zi a Festivalului Babel (foto)

Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului ”Babel”, ediţia a V-a, are loc la Târgovişte între 1 şi 12 iunie 2015, prima parte a manifestării fiind dedicată copiilor.

Astfel, până pe 5 iunie copiii sunt aşteptaţi la spectacole de teatru de animaţie, susţinute atât la sediul Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte, cât şi pe scena în aer liber din faţa primăriei municipiului.

Marţi programul a inclus spectacolul ”Cei trei purceluşi”, pe scena din faţa primăriei, jocuri interactive şi animaţii pentru copii, precum şi un spectacol susţinut de Asociaţia pe Picioroange din Sibiu în aceeaşi locaţie, iar la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra s-a pus în scenă ”Peter Pan” – Teatrul Ciufulici Ploiești, precum şi ”Arlecchino, Arianna e il minotauro” – Teatrul Pantakin di Venezia, Italia (spectacol de Commedia dell’Arte).

De la ora 19.00, pe scena în aer liber de la primărie a avut loc un concert al Xventure Orchestra & Friends (Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște).

Între 6 şi 12 iunie vor fi programate evenimentele de teatru, teatru de stradă, dans şi muzică proprii Festivalului Babel.

Cea de-a V-a ediţie a Festivalului Babel se doreşte o continuare şi o rafinare a temei abordate anul trecut, şi anume ”vorbire”.

Organizator al festivalului Babel este Teatrul Tony Bulandra Târgovişte.