Târgovişte: Spectacole Festival Babel – joi

babel-afis

Festivalul Babel este la a cincea ediţie şi are loc în perioada 1-12 iunie, la Târgovişte.

Programul de joi al festivalului Babel este următorul:

10.00 – 12.00 – Sala Oglinzi: Atelier teatral susținut de Scott Johnston, Scoția

11.00 – Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra: Cui i-e frică de bau-bau? – Teatrul Țăndărică, București (spectacol pentru copii)

16.00 – Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra: Once this is all over still we still have to clear up – Yellow Magpies, Scoția

17.00 – Paradă costume de teatru Ion Barbu

20.00* – Sala Mare  a Teatrului Tony Bulandra: Casa Bernardei Alba – Békéscsabai Jókai Színház, Ungaria

21.30** – Scena în aer liber Primărie: Concert: J’US Târgoviște

*UPDATE: „Ne pare rău să anunțăm că din motive medicale deosebit de grave, spectacolul Casa Bernardei Alba din data de 4 Iunie 2015 de la ora 20:00 este anulat. Această veste ne afectează profund și ne cerem scuze publicului târgoviștean. Am programat în locul Casei Bernardei Alba, spectacolul de comedie ”Visul lui Fundulea”, în încercarea de a combate această năpastă cu puțină veselie, și de a prelungi pe cât posibil sărbătoarea copiilor”, se arată într-un comunicat al Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, remis miercuri seara.

**UPDATE 2: Pentru că plouă, tună, fulgeră şi electrocutează, concertul J’US, programat iniţial la scena din aer liber de la Primărie, se va ţine în sala mare a Teatrului Tony Bulandra, la orele 21:30! Vă aşteptăm!”, se arată pe pagina de facebook a Teatrului Tony Bulandra (anunțul a fost postat joi, la ora 17.06).

error: Conţinut protejat !!