Târgovişte: Sensul giratoriu de la intersecţia Lt Stancu Ion-IC Brătianu, gata în două săptămâni

Târgovişte: Sensul giratoriu de la intersecţia Lt Stancu Ion-IC Brătianu, gata în două săptămâni

Sensul giratoriu de la intersecţia Lt Stancu Ion cu IC Brătianu (zona DSVSA) din Târgovişte va fi gata în două săptămâni, anunţă viceprimarul municipiului Târgovişte Cristian Stan.

”Se poate circula pe IC Brătianu, problema pe care o avem este cu acel sens giratoriu unde încă sunt lucrări şi am promisiunea că în aproximativ două săptămâni va fi finalizat”, a spus Cristian Stan.

Întrebat cum comentează unele reacţii ale locuitorilor din Târgovişte prin care se susţine că proiectarea rondului este deficitară şi maşinile mai mari nu vor avea suficient loc să treacă prin sens, Cristian Stan a afirmat că poate cei care spun asta nu apreciază bine acum, cât sunt lucrări în desfăşurare, rondul fiind unul conform cu standardele de circulaţie rutieră.

Autorităţile locale susţin că acest rond este necesar pentru fluidizarea circulaţiei, în condiţiile unui trafic mare în zonă.

”Utilitatea şi siguranţa sensurilor giratorii sunt deja dovedite”, spunea în luna iunie, când conducerea Primăriei anunţa construirea acestui sens, şeful Serviciului Poliţiei Rutieră Dâmboviţa, Ion Nicolae.

rond 2

error: Conţinut protejat !!