Site icon stiriDB

Târgovişte: S-a întrunit Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, în contextul alertei de vreme rea

zapada ianuarie-4

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Târgovişte s-a întrunit joi seara pentru a fi luate măsuri în contextul anunţării unui Cod Galben de ninsori abundente, valabil începând de joi noaptea la nivelul judeţului Dâmboviţa.

Codul Galben este valabil pentru toată ziua de vineri.

”În contextul avertizării meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, potrivit căreia în intervalul 5 ianuarie, ora 22:00 – 6 ianuarie, ora 20:00, se vor înregistra ninsori însemnate cantitativ şi local viscolite, astăzi la orele 12:30 a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Târgovişte. În cadrul şedinţei au fost stabilite măsuri concrete privind instituirea serviciului de permanenţă, asigurarea necesarului de utilaje proprii şi echipe de intervenţie pentru deszăpezire, precum şi sarcinile ce revin membrilor Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă în intervalul vizat”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.

Cetăţenii municipiului Târgovişte au la dispoziţie următoarele numere de telefon în caz de urgenţă: 0731.316.716 / 0245.217.134 Dispecerat Direcţia de Salubritate; 0732.100.211 Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Târgovişte; 0245.921 / 0731.327.436 Dispecerat Poliţia Locală.

”Primăria Municipiului Târgovişte a luat totodată măsurile pentru primirea în regim de urgenţă a persoanelor fără adăpost, în acest moment fiind disponibile 30 de locuri în centrele coordonate de către Direcţia de Asistenţă Socială. Urmează să fie luate măsuri pentru distribuirea de ceai cald către cetăţenii municipiului Târgovişte”, se mai arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.