Târgovişte: PNL promite stadion în campanie, în şedinţe votează împotrivă şi susţine că trebuie renovat cel existent (stenograme)

Târgovişte: PNL promite stadion în campanie, în şedinţe votează împotrivă şi susţine că trebuie renovat cel existent (stenograme)

Liderii liberali promit stadion nou în campania electorală. Candidatul PNL la Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu, susţine chiar că s-a întâlnit cu ministrul Grindă pentru a susţine proiectul noului stadion. Mai mult, liberalii dâmboviţeni au strâns semnături pentru construirea unui nou stadion.

Dar ce fac atunci când de votul lor depinde construirea unui nou stadion? Votează împotrivă şi spun că e nevoie de o investiţie în refacerea vechiului stadion.

„Partidul Național Liberal nu consideră că este o prioritate pentru municipiul Târgoviște, în acest moment, realizarea unui stadion”, declara consilierul judeţean PNL Gabriel Plăiaşu, în şedinţa CJ Dâmboviţa din data de 25 ianuarie 2018, când se votau indicatorii tehnico economici pentru noul stadion de la Gara Târgovişte. La acea şedinţă consilierii PNL nu au votat aprobarea indicatorilor tehno-economici pentru noul stadion.

[spoiler title=”Intervenția consilierului PNL (click aici)” open=”no” style=”fancy” icon=”plus-circle” anchor_in_url=”no”][/spoiler]

Tot în acea şedinţă, Plăiaşu spunea: „Târgoviștea putea să-și păstreze stadionul acolo unde este poziționat acum; să se facă o investiție în refacerea acelui stadion și diminuarea numărului de locuri pe stadion undeva la 8.000  de  locuri –este arhisuficient”.

Dacă la luarea deciziilor asta este poziţia PNL, în declaraţii publice Aurelian Cotinescu critică dur decizia de modernizare a stadionului „Eugen Popescu” şi susţine în campanie construirea noului stadion.

Stadionul de la Gara Târgovişte se face cu bani guvernamentali prin Compania Naţională de Investiţii, demersurile au început încă din 2012 şi este în stadiul de realizarea a documentaţiilor.

Stenograma ședinței aici.

error: Conţinut protejat !!