Site icon stiriDB

Târgovişte: Peste 1.600 de studenţi „boboci” la începerea anului universitar la Valahia

Deschiderea anului universitar la Valahia Târgovişte a avut loc, marţi, în prezenţa studenţilor, a profesorilor şi a autorităţilor locale. Evenimentul a avit loc la campusul universitar din Târgovişte.

Astăzi, cu entuziasm, deschidem porțile unui nou an universitar, un capitol ce ne așteaptă cu noi provocări și proiecte, cu oportunități de creștere și dezvoltare, cu multă muncă, dar și satisfacții pe măsură, cu emoții intense și multă bucurie alături de oameni minunați.

Evenimentul de astăzi vine cu o mare încărcătură emoțională pentru cei aproximativ 1600 de „boboci” care au ales să ne fie studenți la programele universitare de licență. La fel este și pentru cei implicați în programele de masterat și doctorat ale universității. Este începutul unei etape noi, într-o lume plină de provocări și descoperiri captivante. Vă felicităm, dragi „boboci”, că ați ales universitatea noastră și vă urăm „bun-venit” în familia „Valahia”.

Dragi studenți,

Vă îndemn să fiți implicați, consecvenți și conștienți că rezultatul eforturilor voastre de azi reprezintă succesul de mâine. Studiile universitare reprezintă cea mai importantă etapă a vieții. Este perioada în care vă formați ca oameni, ca profesioniști. Vă invit să participați la toate acțiunile desfășurate în cadrul universității, fie educaționale, sociale, de voluntariat sau cercetare. De asemenea, le transmit „bobocilor” că îmi doresc ca poveștile de succes auzite astăzi să devină o sursă de inspirație și un punct de pornire pentru ei.

Dragi colegi, cadre didactice și personal administrativ,

 Vă mulțumesc că mi-ați acordat încrederea și onoarea de a conduce Universitatea „Valahia” din Târgoviște. Împreună formăm o echipă și susțin cu tărie că, prin aptitudinile și potențialul fiecăruia dintre noi contribuim la creșterea și consolidarea noastră ca o familie academică puternică și unită.

Acum este momentul potrivit să vă transmit întreaga mea apreciere. Ați obținut rezultate remarcabile și ați transmis studenților nu doar cunoștințe temeinice, ci le-ați cultivat și valori, precum prietenia, respectul, responsabilitatea și exigența față de sine. În acest nou an universitar aveți ocazia să vă continuați misiunea de a inspira și forma tineri dornici să schimbe lumea.

Vă mulțumim pentru dedicare și pentru dorința de a obține ce este mai bun pentru universitatea noastră.

Succesul pe care dorim să îl obținem este al nostru, al tuturor. Așadar, să construim împreună un nou an universitar de succes.

Vă urez tuturor un an academic cu realizări, sănătate și curajul de a îndrăzni să visați și să reușiți!

Vivat, Crescat, Floreat, Universitatea Valahia din Târgovişte!

Ioan Corneliu Sălişteanu, rector Universitatea Valahia Târgovişte