Târgovişte: Lucrările pe IC Brătianu, întârziate

Târgovişte: Lucrările pe IC Brătianu, întârziate

Lucrările de asfaltare pe Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte sunt întârziate faţă de termenul anunţat de conducerea Primăriei Târgovişte, respectiv începutul lunii august.

Lucrările fac parte din Planul Intergrat de Dezvoltarea Urbană (PIDU) B, proiect cu fonduri europene.

”Constructorul pe PIDU B s-a angajat ca până la sfârşitul lunii octombrie să asfalteze absolut tot ce are de asfaltat”, a declarat viceprimarul Târgoviştei Cristian Stan.

”În acest moment suntem pe drumul cel bun, astfel încât până la 15 august să se finalizeze întreaga arteră”, spunea Cristian Stan în luna iunie, într-o vizită pe teren pe Bulevardul IC Brătianu.

Chiar dacă va ploua, tehnologia constructorului permite turnarea de asfalt pe ploaie, spuneau, la acel moment, reprezentanţii Primăriei Târgovişte. Poate că vremea bună i-a luat prin surprindere pe responsabili, pe IC Brătianu o perioadă lucrările fiind oprite.

Nu a dat nimeni nicio explicaţie.

”Termenul de execuţie trebuie să fie respectat. Se poate circula pe IC Brătianu, problema pe care o avem este cu acel sens giratoriu unde încă sunt lucrări şi am promisiunea că în aproximativ două săptămâni va fi finalizat”, a fost comentariul făcut de viceprimarul Târgoviştei Cristian Stan.

drum lucru 2

error: Conţinut protejat !!