Site icon stiriDB

Târgovişte: Lucrări de reabilitare a cartierului Sagricom

Primăria Târgovişte are în derulare lucrări de reabilitare a cartierului Sagricom. De la construirea blocurilor ANL din zonă, aici nu s-au mai făcut lucrări privind infrastructura sau de amenajare a spaţiilor verzi.

Acum primăria a amenajat un loc de joacă, reabilitează străzile şi trotuarele, va fi modernizat iluminatul public şi vor fi reabilitate blocurile de locuinţe. La Sagricom va fi construită şi o grădiniţă.

”Deja a fost finalizat locul de joacă, iar locuitorii din zonă au la dispoziţie un spaţiu de recreere sigur şi modern, dotat cu echipamente de joacă şi de fitness şi cu suprafaţă antitraumă. Investiţiile din acest cartier continuă cu reabilitarea străzilor şi trotuarelor, modernizarea iluminatului public, dar şi cu lucrări de reabilitare a blocurilor de locuinţe, toate aceste intervenţii urmând a se concretiza în urmatoarele 2 luni. Totodată, în cadrul unui parteneriat încheiat între Primăria Târgovişte şi Ministerul Educaţiei Naţionale, va fi construită şi o gradiniţă”, spune primarul Târgoviştei, Cristian Stan.