Târgovişte: Lucrări de modernizare a infrastructurii în cartierul Prepeleac cu fonduri nerambursabile

Târgovişte: Lucrări de modernizare a infrastructurii în cartierul Prepeleac cu fonduri nerambursabile

Lucrări de modernizare a infrastructurii din Cartierul Prepeleac din Târgovişte se realizează cu fonduri guvernamentale nerambursabile de 3 milioane de lei, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

„Întreaga zonă s-a schimbat radical. Este vorba de un proiect pe care administraţia locală târgovişteană îl implementează aici, un proiect de aproximativ 3 milioane de lei prin care se asfaltează toate străzile din acest cartier. Noi suntem în momentul de faţă pe prelungirea Luceafărului, avem în lucru strada Oltului. De asemenea, strada Fructelor a fost asfaltată, se va intra şi pe Cocorilor, cu precizarea că în ultimii doi ani au fost asfaltate aici o serie de străzi, mă refer la Cronicarilor, Calafat, Porumbeilor, Miron Costin, astfel încât să reuşim să schimbăm puţin lucrurile din punct de vedere al infrastructurii şi în această zonă”, a spus primarul Daniel Cristian Stan, într-o conferinţă în cartierul Prepeleac.

Acesta a adăugat că se fac în zonă şi lucrări de extindere reţele gaze.

„În afara acestui proiect de reabilitare a infrastructurii, repet în valoare de 3 milioane de lei, fonduri nerambursabile asigurate de la Guvernul României, au fost implementate şi proiecte de extindere a reţelelor de gaze în valoare de aproximativ 500.000 de lei şi vom continua investiţiile şi în această zonă, zonă care nu văzuse de foarte mult timp lucrări de modernizare”, a mai spus primarul Târgoviştei.

Edilul a precizat că unele străzi vor fi asfaltate în această primăvară, urmînd ca toate lucrările se se termine până la finalul anului.

„Nu sunt singurele lucrări la infrastructură în Târgovişte, se mai lucrează pe străzile Maior Brezişeanu, pe Ana Ipătescu, lucrări finanţate prin Programul Anghel Saligny, foarte repede vor fi finalizate şi investiţiile de acolo şi ne apropiem de finalul celei mai importante etape de modernizare a infrastructurii din Târgovişte de foarte mulţi ani”, a adăugat primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!