Site icon stiriDB

Târgovişte: Incendiu la o hală din apropierea mall-ului, mesaj RO-Alert ce anunţă degajări mari de fum

UPDATE 16.25 Incendiul izbucnit, duminică, la o hală industrială din Târgovişte din apropierea mall-ului din localitate a fost lichidat.

„Incendiul este lichidat, hala unde a avut loc are o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi. Se lucrează la înlăturarea efectelor negative”, precizează ISU Dâmboviţa.

În urma cercetărilor, pompierii urmează să stabilească şi cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Un incendiu a izbucnit, duminică, la o hală industrială din Târgovişte din apropierea mall-ului din localitate şi a fost emis un mesaj RO-Alert ce anunţă degajări mari de fum şi recomandă cetăţenilor să evite zona, informează ISU Dâmboviţa.

„Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la o hală în municipiul Târgovişte, strada Petru Cercel. La locul incendiului pompierii au constatat faptul că incendiul se manifestă la acoperişul unei hale de aproximativ 500 metri pătraţi”, precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi şi un echipaj SMURD.

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs la hală industrială din zona Mall Dâmboviţa. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţe”, a fost mesajul RO-Alert transmis populaţiei din zonă.