Site icon stiriDB

Târgovişte: Incendiu la o casă din cauza unei butelii, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit marţi seara la o casă din Târgovişte din cauza scăpărilor de gaze de la o butelie, iar şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Dâmboviţa.

„Intervenţie în cazul unui incendiu la o casă în Târgovişte, pe strada Petru Cercel. La locul incendiului pompierii au constatat că arde în interiorul unei bucătării. Incendiul a fost localizat imediat şi se acţionează pentru lichidare”, precizează ISU Dâmboviţa.

Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru cu arsuri la nivelul antebraţelor şi două au fost intoxicate cu fum. Toate cele şase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Târgovişte.

„Pompierii au evitat o explozie şi au limitat pagubele la cele din bucătărie, reuşind să salveze restul casei. Incendiul s-a manifestat în bucătărie unde ardea furtunul de racordare al unei butelii şi obiecte electrocasnice. Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza scăpărilor de gaze de la o butelie”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

[foto: arhivă]